OpinieRecenteTop

Iurii Vitneanski: În timp ce primarul nu întreprinde nicio acțiune, mor oameni

În sectorul Botanica al Capitalei, în preajma școlii nr. 90, a decedat un bărbat, după ce peste el au căzut mai multe crengi, pe care acesta încerca să le înlăture după ninsoarea de acum cinci zile. În timp ce în preajma instituțiilor de învățământ din Capitală, există în continuare pericolul căderii crengilor și prăbușirii copacilor, primarul general nu întreprinde nicio acțiune, susține consilierul municipal din partea PSRM, Iurii Vitneanski.

”Primarul nu ține sub control situația din oraș. Serviciile municipale activează fără un program bine stabilit în ceea ce privește eliminarea consecințelor intemperiei. În același timp, orășenii încearcă cu propriile puteri să facă ordine, ceea ce duce și la cazuri tragice. Dar să lăsăm totul baltă nu putem. În curțile mai multor instituții de învățământ, continuă să atârne crengi rupte de ninsoare, și pe unde merg copii. Ce le rămâne de făcut oamenilor? Să aibă grijă de unii singuri de siguranța lor și a copiilor lor. Primarul este obligat să acționeze imediat, însă acesta învinuiește omul care a decedat, că nu ar fi trebuit să acționeze în niciun fel” – susține membrul ”Gărzii Tinere”, Iurii Vitneanski.
Bilanțul intemperiei în Capitală arată că au fost rupți peste 4.000 de arbori și mai mult de 100 de piloni de electricitate.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *