OpinieRecenteTop

Iurii Vitneanskii: Transportul public va circula până la ora 01:00, pe tot parcursul anului

În data de 1 august, în Capitală, intră în vigoare decizia privind orarul circulației troleibuzelor pe timp de noapte. Vara trecută, Consiliul Municipal a aprobat, la inițiativa fracțiunii PSRM, un proiect – pilot, în ceea ce privește traficul pasagerilor pe timp de noapte, pe parcursul întregului an.

”În vara anului trecut, comisia a propus inițierea unui proiect – pilot, care privește circulația transportului public pe timp de noapte. În urma implementării proiectului am primit doar reacții pozitive din partea locuitorilor Municipiului Chișinău. Proiectul a demonstrat cât de important este transportul public pe timp de noapte. Anul trecut, comisia a reușit să implementeze acest proiect, anul acesta – să îl aprobe în cadrul CMC” – a declarat consilierul municipal PSRM, membru al Consiliului de coordonare a ”Gărzii Tinere”, Iurii Vitneanskii.

Comisia și-a exprimat intenția ca troleibuzele de pe linia 24 și 22 să își prelungească activitatea și pe timp de noapte. Potrivit proiectului, transportul de noapte în Capitală va circula până la ora 01:00.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *