OpinieRecenteTop

Iurii Vitneanskii: Igor Dodon este un politician consecvent

Eu aleg președintele (partea a doua)
Până la alegerile prezidențiale au rămas zile numărate. Aproape fiecare cetățean și-a făcut alegerea cu cine va vota. Eu, prietenii și cunoștinețele mele ne vom da votul pentru Igor Dodon. De ce? Iarăși, mă voi strădui să nu vin cu critici în adresa Maiei Sandu, dar voi argumenta alegerea mea în ipotezele prezentate.

Teoria №1 — PENTRU CĂ DODON A CREAT UN PARTID CARE ARE GRIJĂ DE CETĂȚENI.

În primul rând: Igor Dodon a creat fondul «Soluția», care, în decurs de 5 ani, a oferit ajutor pentru 100 de mii de persoane. Împreună cu juriștii, a oferit suport juridic pentru 25 mii oameni. Fondul a activat și activează pentru oameni. Deși, de acest lucru trebuie să se ocupe autoritățile, în special ministerul Muncii. Președintele Igor Dodon poate să rezolve problemele cetățenilor.

În al doilea rând: Igor Dodon întotdeauna ajută persoanele care se află în dificultate. El a identificat soluții pentru a oferi suport persoanelor care au avut de suferit în urma inundațiilor din Ceadâr-Lunga. Igor Dodon a identificat resurse financiare pentru tratamentul și reabilitarea elevului Liceului ”Dimitrii Cantemir”, Maxim Văntilă, diagnosticat cu leucemie. Igor Dodon este persoana de încredere în situații dificile.

P.S.: Este important de menționat că asemenea acte de caritate nu face doar în campania electorală, dar în fiecare zi!

Teoria №2 — PENTRU CĂ EL CONDUCE CEL MAI PUTERNIC PARTID, CARE ARE O STRATEGIE CLARĂ ȘI O ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI CARE ȘTIU CUM SĂ SCHIMBE LUCRURILE SPRE BINE PENTRU OAMENI.

În primul rând: Președintele Igor Dodon are deja pregătită o strategie pentru dezvoltarea țării (federalizarea, aderarea la Uniunea Vamală, lupta cu unionismul)

În al doilea rând: Președintele Igor Dodon este înconjurat de oameni profesioniști care cunosc ce trebuie să facă în orice domeniu de activitate. El a selectat cei mai buni specialiști. (Greceanîi – unul din cei mai buni economiști a țării; Lipschii – transport; Golovatiuc – finanțe; echipa de juriști – Bolea, Lebedinschii, Țurcan Vladimir – securitate națională)

Teoria №3 — PENTRU CĂ EL ESTE SINGURUL CARE POATE ÎNTOARCE MILIARDUL FURAT DE LA CEI IMPLICAȚ ÎN SCHEMA DE FRAUDARE.

Președintele propune șeful de la SIS, dar și procurorul. Președintele Igor Dodon, având informație de la SIS, va insista ca procurorul general să deschidă o cauză penală împotriva celor care au furat miliardul.

P.S.: Maia Sandu a fost ministru în Guvern atunci când miliardul a fost furat. Dacă ar fi dorit, demult ar fi mers la Procuratură pentru a depune mărturii despre faptul cum au fost furați banii și de către cine.

Teoria №4 — PENTRU CĂ DODON ESTE PATRIOTUL MOLDOVEI, CARE SE ARATĂ ÎMPOTRIVA UNIONISMULUI.

În primul rând: Președintele Igor Dodon are toate împuternicirile pentru a semna decretul cu privire la interzicerea unionismului.

În al doilea rând: Președintele Igor Dodon este anume acea persoană pentru care păstrarea suveranității țării este destul de importantă.

În încheiere, trebuie de menționat faptul că Igor Dodon este un politician consecvent. Opinia sa este clară în orice problemă. E este persoana, a cărui acțiuni pot fi clare. Previzibil. Stabil. Constant. Sunt sigur că, spre deosebire de Voronin (cu tot respectul pentru Vladimir Nicolaevici) nu își va schimba opinia în anumite decizii. Dodon are o strategie clară, pe care o va urma pas cu pas.

Stând cu buletinul de vot în mâină, alegerea trebuie făcută la rece – cu speranța că lucrurile se vor schimba spre bine.

Eu votez pentru președintele – Igor Dodon!

Autor: Iurii Vitneanskii, consilier municipal PSRM, membrul Consiliului Coordonator al Asociației Obștești ”Garda Tânără”
Sursa: http://vitneanski.blogspot.md/

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *