Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află acum cu o vizită oficială în Moscova. Agenda zilei este una foarte consistentă și include întrevederi pe marginea problemei transnistriene, întoarcerii produselor moldovenești pe piața rusă și scoaterea interdicțiilor de pe imigranții moldoveni aflați în Rusia.

Liderul Gărzii Tinere, Victor Poleacov, a ținut să menționeze că soluționarea conflictului transnistrian este foarte importantă pentru țara noastră.

20160831-390

“Conflictul transnistrian rămîne o rană deschisă pentru Republica Moldova. Deja un sfert de secol, oamenii de pe cele două maluri ale Nistrului trăiesc separat. Această separare a țării nu a adus beneficii nici malului drept, nici celui stîng. Cetățenii se confruntă cu incomodități din cauza puctelor de frontieră și diverse documente, din cauza terenurilor agricole aflate pe teritoriul disputat, din imposibilitatea de a întreține relații cu rudele aflate pe celălalt mal al Nistrului. Doar reîntregirea țării va permite dezvoltarea, consolidarea și prosperarea Republicii Moldova. Șeful statului, Igor Dodon, a vorbit nu o singură dată despre importanța soluționării conflictului transnistrian. Acest subiect este prioritar pe agenda zilei a președintelui RM, aflat în vizită de lucru în Moscova. Acum toți cetățenii Modovei sunt în așteptarea noutăților de la Kremlin, unde are loc întîlnirea președintelui RM, Igor Dodon, cu președintele Fedrației Ruse, Vladimir Putin. Cu toții sperăm la reîntregirea țării. Doar împreună Moldova va avea un viitor prosper!”,  – a declarat Victor Poleacov

Please follow and like us:
Victor Poleacov: Soluționarea problemei transnistriene este un pas important spre o Moldovă prosperă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: