OpinieRecenteTop

Victor Poleacov: Funcționarii publici nu se prezintă la Primărie și ignoră ședințele CMC

Funcționarii din cadrul Primăriei ignoră solicitările aleșilor locali de a se prezenta la ședințele Consiliului Municipal Chișinău. Este și cazul șefei Direcției Juridice, Diana Gurschi, care în locul ei l-a trimis pe adjunctul său. Consilierul municipal din partea PSRM, liderul Asociației ”Garda Tânără”, Victor Poleacov, este de părere că totul s eface inenționat.

”Şedinţa Consiliului Municipal Chişinău de astăzi trebuia să înceapă cu prezentarea raportului șefei Direcției Juridice a Primăriei Chișinău, Diana Gurschi, privind executarea deciziilor irevocabile de judecată ca rezultat al litigiilor, obiectul cărora au reprezentat drepturile patrimoniale/interesele financiare ale CMC. În acest sens, am solicitat informație concretă, conform tabelului anexat la demersul înaintat șefei Direcției Juridice.

Pe lângă faptul că lipsește des la muncă, același lucru l-am constatat și astăzi, în pofida faptului că era vizată pentru şedinţa CMC în calitate de raportor. Consider că Diana Gurschi, intenționat nu se prezintă în şedinţa CMC. Consider că dumneaei, personal este responsabilă de sutele de decizii ale instanțelor de judecată de diferite nivele, în urma cărora, bugetul municipiului Chișinău a avut de pierdut sute de milioane de lei!!! În acest sens, s-au expus mai multe instituții de stat, dar în primul rând Curtea de Conturi.

În final, întrebarea este plasată spre reexaminare, pentru ca doamna Gurschi să nu trimită solii săi, ci să vina personal la raport în CMC, așa cum a fost solicitat de organul deliberativ al municipiului nostru!”, a scris alesul local pe pagina sa de socializare.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *