СДЕЛАЙ ПРАВИЛЬНЫЙ ВЫБОР

În timp ce unii candidați pentru funcția de președinte vor în România și vorbesc cu atâta ardoare despre valorile europene, liderul PSRM insistă pe păstrarea suveranității Moldovei. Din acest motiv, unul din obiectivele programului electoral al lui Igor Dodon este adoptarea unei legi care să interzică unionismul în țara noastră.

«Interzicerea unionismului este primul obiectiv care trebuie realizat. Și asta pentru că unii încearcă să nege suveranitatea statului nostru. Propagarea unirii cu România se face peste tot, în Parlament, Guvern, în educație, dar și la televizor. Iar asta este doar politica unui partid, care își are principiile sale. Moldova are un trecut glorios, avem cu ce ne mândri. Avem limba țării – moldovenească! Și asta în pofida declarațiilor magistraților de la Curtea Constituțională care dețin și cetățenia statului român. În Constituție este scris clar că vorbim limba moldovenească.

Toate aceste declarații însă vor lua sfârșit, curând. Imediat după victoria lui Igor Dodon, Codul Educației va fi modificat. Iar în instituțiile de învățământ va fi predată istoria Moldovei. Și nu în ultimul rând, adoptarea unor legi care să interzică propagarea unionismului. În urma unui astfel de document, persoanele care cheamă la distrugerea statului nostru, vor fi trași la răspundere penală. Doar în acest mod putem salva Republica Moldova. Doar așa Moldova are viitor!», — a menționat membrul Consiliului de Coordonare ”Garda Tânără”, Nichita Țurcan.

Please follow and like us:
Nichita Țurcan: Interzicerea unionismului, primul obiectiv care trebuie realizat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: