RecenteTop

Tinerii gardiști au participat la sărbătoarea „Ultimului sunet” în mai multe şcoli din ţară

1 DSC_0088Astăzi, conducerea Gărzii Tinere a vizitat liceele capitalei, unde a felicitat profesorii și elevii cu sfîrșitul anului școlar.

De asemenea și Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova a fost oaspetele de onoare la festivităţile consacrate „Ultimului sunet” din gimnaziile din satul Căpriana şi Sadova. Festivităţile au avut loc într-o atmosferă plină de emoţii, lacrimi de bucurie, flori şi baloane.

În Sadova, Igor Dodon a menţionat că trăieşte emoţii deosebite, deoarece personal a studiat în această 1 DSC_0179instituţie şi amintirile au rămas vii pînă în prezent. Igor Dodon le-a mulţumit pedagogilor, pentru devotamentul faţă de profesia aleasă, pentru grija cu care au educat zeci de generaţii şi multe personalităţi, cu care astăzi se mîndreşte Moldova.

Şi la Sadova şi la Căpriana, în cadrul Campaniei Naţionale „Iubesc Moldova”, Igor Dodon a acordat premii băneşti şi cîte o diplomă celor mai sîrguincioşi elevi, îndemnînd copiii să continue studiile cu acelaşi elan.

Tot astăzi, deputatul Zinaida Greceanîi, membrul grupului deputaţilor socialişti a fost alături de colectivul liceului real-rus „Academician C. Sibirski” din Chişinău.

Liderii organizaţiilor teritoriale ale PSRM, de asemenea au participat la careurile solemne dedicate „Ultimului sunet” din şcolile raionale.

În cadrul campaniei „Iubesc Moldova”, socialiştii și tinerii gardiști au transmis în dar bibliotecilor şcolare seturi de cărţi „Istoria Moldovei” în limbile moldovenească şi rusă.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *