TPA_5134Astăzi, 23 iunie, zeci de tineri din capitală dar și reprezentanții aripii de tineret ai Partidului Socialiștilor “Garda Tînără” au organizat o manifestare pentru susținerea candidatului PSRM la funcția de primar general al municipiului Chișinău Zinaida Greceanîi.

Majoritatea locuitorilor municipiului Chișinău s-au săturat de administrarea ineficientă a primarului Dorin Chirtoacă care în ultimii 8 ani a transformat capitala într-un haos”, a TPA_5088precizat avocatul PSRM Victor Poleacov.

Poleacov a menționat că atît primarul cît și toată administrația primăriei s-au ocupat timp de 8 ani cu politicianismul dar nu cu problemele capitalei iar corupția a pus stăpînire pe primărie. Potrivit lui de asemenea sunt trecute cu vederea problemele cu care se confruntă generația tînără din municipiu. Pentru copii nu se deschide niciun centru de creație iar cele care au existat au fost închise.

Dorin Chirtoacă nu-și bate capul de tineretul municipiului Chișinău. Noi vrem ca primarul capitalei să fie o persoană competentă care va atrage atenția la problemele cu care se confruntă tineretul mun. Chișinău. De aceea noi tineretul care ne-am adunat astăzi în fața primăriei ne exprimăm susținerea pentru candidature propusă de PSRM la funcția de primar general al capitalei, doamna Zinaida Greceanîi. Noi alegem candidatura doamnei Zinaida Greceanîi pentru că este o persoană competentă și profesionistă pe care vrem s-o vedem în fruntea primăriei. La 28 iunie în al doilea tur de alegeri noi o vom susține pentru că ea vine cu un program larg pentru susținerea tineretului. Tinerii sunt pentru Zinaida Greceanîi”, a declarat Victor Poleacov.

Membrul aripii de tineret ai Partidului Socialiștilor  Anton Leadskii a menționat că timp de 8 ani actualul primar Dorin Chirtoacă nu și-a îndeplinit promisiunile făcute nici pentru primii 4 ani ani de mandat, și că de asemenea acesta nu a TPA_5075făcut nimic bun nici pentru cetățeni, nici pentru tineret și nici pentru capitală.

Astăzi tinerii au venit aici că să spună NU conducerii lui Dorin Chirtoacă în următorii 4 ani. Noi nu dorim ca la noi în oraș să domine haosul. Haideți să schimbăm lucrurile spre bine, haideți să facem orașul nostru – Orașul Alb de piatră cum a fost odată, pentru că dacă orașul nu se va dezvolta în continuare noi vom pierde tot ce avem. De aceea noi îndemnăm toată lumea să voteze candidatul profesionist, fostul prim-ministru al RM Zinaida Greceanîi. O doamnă care este capabilă să schimbe lucrurile spre bine în orașul nostru”, a conchis Leadskii.

Sunt de la Botanica și împreună cu prietenii mei voi vota pentru Zinaida Greceanîi, pentru că suntem siguri că ea va face multe programe pentru tineret. Doar cu Zinaida Greceanîi va fi ordine în oraș și multe perspective pentru tineret”, a subliniat o tînără din capitală.

TPA_5032

TPA_5156

TPA_5093

https://www.privesc.eu/Arhiva/62449/Manifestare-pentru-sustinerea-candidatului-la-functia-de-primar-general-al-mun–Chisinau-din-partea-PSRM–Zinaida-Greceanii

Please follow and like us:
Tineretul o vrea pe Zinaida Greceanii primar de Chisinau: O doamna capabila sa schimbe lucrurile spre bine in orasul nostru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: