A oferi cadouri și a crede în miracol. În Bălți și Chișinău, reprezentanții ”Garda Tânără” s-au deghizat în moș Crăciun și au mers la copiii din centrele de plasament.

Astfel, “Garda Tânără” a ajuns și la centrul de copii “Evrica” din orașul Bălți. Micuții plasați în instituție au primit în dar dulciuri și cadouri.

”Am dorit din tot sufletul să venim aici și să felicităm acești copii cu anul care vine. Văzând bunătatea din ochii acestor copii, începi să crezi în minuni. Faceți bine și cu siguranță veți fi răsplătiți! Multă fericire și realizări frumoase în anul 2017!”, — scrie pe pagina sa de socializare reprezentanta ”Garda Tânără” din Bălți, Eugenia Muhamedgalaeva.

În ajun de Anul-Nou, Moș Crăciun, alături de Alba ca Zăpada a bătut și la ușa Centrului pentru copii «Prodocs» din Chișinău. Pentru a aduce un strop de fericire pe fețele acestor copii, a venit și personajul din poveste Scufița Roșie, dar și clounii. Și de această dată, aripa tânără a PSRM, membrii ”Garda Tânără” au venit cu cadouri.

«Noi venim foarte des în acest Centru. Am îndrăgit acești copii. Iar în preajma Anului-Nou, am decis să le facem o sărbătoare, cu multă veselie și distracție. Pentru noi este destul de important să fim prezenți aici. Cred că am primit noi mai mult zâmbet și voie bună. Este plăcut să știm că putem să aducem un zâmbet pentru cineva, să știm că nu facem totul în zadar», — afirmă liderul ”Garda Tânără” a sectorului Centru, Daria Colomieț.

În centrul pentru reabilitarea copiilor «Prodocs» trăiesc 15 copii, cu vârsta între 5 și 18 ani. Toți copiii sunt din familii social-vulnerabile. Moș Crăciun le-a adus cadouri la toți, dar cel mai important, dorim ca în noul an, fiecare copil să fie mai fericit.

Please follow and like us:
“Garda Tânără” le urează La Mulți Ani copiilor din centrele de plasament

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: