RecenteTop

Garda Tânără a semnat un acord de cooperare cu organizația regională „Sprevedlivaia Sila” din Republica Tatarstan

Pe 21 februarie, membrul Consiliului Coordonator al aripei tinere a Partidului Socialiștilor din RM – Garda Tânără a semnat un acord de cooperare cu reprezentanța regională a organizației “Sprevedlivaia Sila” în Republica Tatarstan.

Membrul Consiliului Coordonator al aripei tinere a PSRM, Nichita Țurcan a participat la un șir de întrevederi cu colegii săi ruși. În general au avut loc aproximativ zece întâlniri de niveluri diferite.

Una dintre cele mai importante întrevederi a fost cu aripa de tineret a partidului „Spravedlivaia Rossia” din Duma de stat a FR. În rezultatul aceste întrevederi a fost semnat acordul dintre organizația regională “Sprevedlivaia Sila” din Republica Tatarstan și Garda Tânără din Republica Moldova.

De menționat că partidul „Spravedlivaia Rossia” anterior a semnat un acord de parteneriat cu Partidul Socialiștilor din RM, după care la nivel central a fost semnat un acord de cooperare dintre organizațiile de tineret ale acestor structuri politice.

„Nu doar la nivel central dar și la nivel regional noi încheiem acorduri de colaborare cu „Sprevedlivaia Sila” – principalii noștri parteneri din Rusia. Munca noastră comună abia începe. „Sprevedlivaia Sila” continuă să fie cel mai important partener al nostru din Federația Rusă. Noi deja am ajuns la un acord privind următoarele proiecte comune pe care le vom realiza”, a declarat membrul Consiliului Coordonator al aripei tinere a PSRM, Nichita Țurcan.

Colegul său rus, coordonatorul organizației de tineret „Sprevedlivaia Sila” din Republica Tatarstan Kiril Vasiliev, a remarcat importanța unor astfel de documente pentru Republica Tatarstan.
Sunt sigur că semnarea acordului de cooperare, este doar un început viitorul nostru comun. Noi deja am discutat despre unele proiecte comune pe care la vom realiza în timpul cel mai apropiat, a subliniat Kiril Vasiliev.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *