OpinieRecenteTop

Victor Poleacov: Igor Dodon – singurul candidat care va păstra suveranitatea Moldovei

Viitorul președinte al țării, liderul PSRM, Igor Dodon, și-a anunțat prioritățile activității sale: 1. Suveranitatea și neutralitatea țării; 2. Dezvoltarea economiei și politica socială; 3. Păstrarea credinței și dezvoltarea relațiilor de prietenie cu Federația Rusă. Toate aceste obiecte au ca scop viitorul Republicii Moldova.

Liderul ”Garda Tânără”, Victor Poleacov: «Statul Republica Moldova nu are doar 100 de ani. Țara noastră are o istorie bogată, pe care cineva încearcă să o distrugă. Iar acest lucru poate fi oprit doar de reprezentanții Partidului Socialiștilor, în frunte cu Igor Dodon, care știe cum să păstreze suveranitatea poporului nostru. În cadrul programului platformei electorale, Igor Dodon a menționat că membrii Consiliului Suprem de Securitate trebuie să fie adevărați patrioți, și nu cei care declară deschis că vor unirea cu România. Mai mult decât atât, deși există un astfel de Consiliu, este un mare secret cu ce se ocupă, ori asta cunosc doar membrii care fac parte din el. În acest context, liderul PSRM va face tot posibilul ca ședințele acestui Consiliu să fie publice, iar lumea să cunoască despre faptul că neutralitatea țării este în siguranță!

Vreau să menționez și despre faptul că numirea persoanelor străine în funcții publice, este un pericol pentru țară. Apare întrebarea, care este scopul ca cetățenii altui stat să conducă cu țara noastră? Nicăieri în lume nu vom întâlni asemenea practici. Doar în Moldova există astfel de metode, unde reprezentanții altor țări se îmbogățesc pe spatele nostru. Cum putem fi siguri că acești demnitari nu vor pune în pericol interesele țării noastre, în favoarea altei țări. Iar acest lucru trebuie oprit. Și asta e simplu, demiterea tuturor funcționarilor care posedă cetățenia altor state. Demnitarii care vor să muncească pentru binele țării, urmează să renunțe la a doua cetățenie. Acest lucru va permite întărirea suveranității țării. Moldova are viitor, doar împreună cu președintele Igor Dodon!»

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *