OpinieRecenteTop

Marina Radvan: Funcţionarii vinovaţi trebuie hrăniţi în penitenciar cu mâncare alterată

Socialiştii solicită audieri în Parlament a funcţionarilor responsabili de alimentaţia incorectă a copiilor în şcoli şi grădiniţe. Carnea şi peştele alterat, iaurturi cu termen expirat, e o parte mică din ceea ce au descoperit ofiţerii CNA.

14580374_1397021846992572_771749779_n

“Bătaia de joc faţă de copii nu poate rămâne nepedepsită. Săptămâna viitoare aşteptăm în Parlament raporturi ale persoanelor responsabile. Este necesar să clarificăm cine se face vinovat. Iar vinovaţii trebuie pedepsiţi. Cum se poate de procedat cu copii în asemenea mod!? Funcţionarii, intenţionat, au otrăvit copii cu produse alterate, gândindu-se că adevărul nu va ieşi la iveală niciodată. Vinovaţii trebuie hrăniţi în închisoare cu hrană pe care au dat-o copiilor”, – constată deputatul PSRM, membrul Consiliului de Coordonare „Garda Tânără”, Marina Radvan.

Joi, în Capitală, au avut loc în jur de 50 de percheziţii. Potrivit forţelor de ordine, pe acest caz vor fi audiate 23 de persoane, în calitate de învinuiţi. Este vorba de agenţi economici şi funcţionari publici. Din cei 16 reţinuţi – 9 sunt funcţionari publici din diferite sectoare ale Capitalei, şeful controlului produselor alimentare din cadrul ministerului Apărării. Restul, sunt agenţi economici.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *