СДЕЛАЙ ПРАВИЛЬНЫЙ ВЫБОР

Tradițional de Joia curată deputații Partidului Socialiștilor RM, consilierii municipali PSRM, activiștii Gărzii Tinere desfășoară acțiune de salubrizare în parcul din sectorul Ciocana al capitalei, care poartă numele “Iubesc Moldova”.În acest an tinerii gardiști au vopsit băncile, care au fost instalate anul trecut, au colectat deșeurile, au văruit copacii și au sădit puieți. 

Zona de parc, aflată sub patronajul socialiștilor, nu a fost selectată întâmplător. Aici, locuitorii dar și oaspeții Capitalei se pot delecta cu o priveliște minunată a orașului. Tradițional, o dată în an, membrii partidului Socialiștilor merg în acest parc, ca să îl pregătească pentru venirea oaspeților. Însă, un an de zile este un termen prea mare, potrivit președintelui PSRM, Zinaida Greceanîi, astfel că, din acest an, activiștii vor merge să facă ordine în zona de parc în fiecare lună.

Fiecare voluntar s-a ales cu instrumente de lucru – greble, perii, vopsea, lopeți și mănuși. Tinerii susțin că orașul are nevoie de îngrjire, ceea ce i-a și motivat să se apuce de lucru.

Zona de parc din strada Vadul lui Vodă a fost luată sub patronajul partidului Socialiștilor în anul 2011. Atunci, la fel de Joia Curată, în cadrul Campaniei Naționale ”Iubesc Moldova”, voluntarii au instalat bănci, urne de gunoi și scrâncioburi. În acest an, în cadrul acțiunii, activiștii au adunat trei remorci de deșeuri și iarbă uscată, precum au sădit aproximativ 100 de nuci, tei și alți copaci.

TPA_6478 TPA_6459 TPA_6449 TPA_6448 TPA_6445 TPA_6375 TPA_6317 TPA_6288 TPA_6286 TPA_6253 TPA_6242 TPA_6239 TPA_6236 TPA_6231 TPA_6230 TPA_6216
Please follow and like us:
(FOTO) Acțiune de salubrizare de “Joia curată”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: