RecenteTop

Episcopul Marchel: Cetățenii Moldovei au de ales între un candidat creștin – Igor Dodon și unul care este împotriva creștinismului – Maia Sandu

Episcopul de Bălți și Fălești Marchel afirmă că alegătorii Moldovei nu au dreptul moral să voteze un candidat la funcția de președinte al țării, care este împotriva creștinismului, cum ar fi Maia Sandu, transmite Actualitati.md.

Latura creștină se face tot mai puțin simțită în rândul tinerilor, iar totul se datorează fostului ministru al Educației, Maia Sandu. Iar acest lucru va continua dacă Sandu ca ajunge în fruntea țării.

«Vreau să mă adresez cetățenilor țării, nu fiți indiferenți la evenimentele care se întâmplă în țară. Vă îndemnăm să ieșiți la vot în turul doi al alegerilor prezidențiale, care va avea loc în data de 13 noiembrie.

Biserica nu se amestecă în politică. Noi avem o altă menire. Rolul nostru este ca să îndreptăm oamenii pentru ca să facă opțiunea corectă.

Nu avem timp pentru discuții inutile. În fața noastră sunt doi candidați: unul creștin și alta, împotriva creștinilor. Unul este patriot, alta, nu. Anume așa.
Îl cunoaștem pe Igor Dodon pentru actele de binefacere. El este prietenul Bisericii»,- menționează Marchel.

Amintim că, turul doi al alegerilor prezidențiale va avea loc în data de 13 noiembrie.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *