RecenteTop

Igor Dodon: Acum mai mult ca niciodată trebuie să ne mobilizăm împotriva pericolului real de a pierde statul RM

Despre aceasta candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de președinte al Republicii Moldova a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, relatează Actualități.md.

Igor Dodon a venit cu un mesaj cu prilejul încheierii campaniei electorale.

“Astăzi este ultima zi a campaniei și vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în primul tur al alegerilor și sunt alături de mine și în turul doi. Sunt onorat de această susținere și sunt convins că împreună vom obține o victorie definitivă în această duminică, pe 13 noiembrie”, a menționat socialistul.

Potrivit lui Dodon, primul tur al alegerilor a demonstrat că cetățenii doresc o schimbare și un candidat al opoziției de stînga, care nu face și nu a făcut parte din conducerea oligarhică de la 2009 încoace.

“Tot ce trebuie pentru victoria finală e să ne mobilizăm încă o dată, toți alegătorii noștri, și atunci izbînda va fi asigurată. Și, cu acest prilej, le mulțumesc liderilor celorlalte partide de stînga pentru că și-au încurajat alegătorii să voteze pentru candidatura mea. Dacă toți alegătorii de pe stînga vor ieși la votare, mă refer aici mai ales la membrii Partidulului Comuniștilor și ai Partidului Nostru, atunci victoria noastră în aceste alegeri va fi covîrșitoare, mult peste 60%”, a mai menționat Dodon.

Astfel candidatul PSRM, face apel către toate forțele și toți cetățenii la consolidare și mobilizare generală în fața pericolului real de a pierde statalitatea RM.

“În aceste zile, Traian Băsescu a declarat că Maia Sandu i-a promis Victoriei Nuland că va face Unirea cu România. Iată și confirmarea că Maia Sandu este o unionistă convinsă, care vrea să lichideze statul Republica Moldova. Acesta e scopul adevărat și camuflat al Maiei Sandu, care a jurat credință intereselor României. Iar Plahotniuc i-a promis Victoriei Nuland că o va face pe Maia Sandu președinte. Aici lucrurile devin deosebit de serioase. Suntem în pericol real de a pierde statalitatea în 2018. Suntem în pericol ca Maia Sandu să provoace izbucnirea unui război civil pe teritoriul țării noastre. S-au unit unioniștii și oligarhii împotriva acestui stat”, a subliniat Igor Dodon.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *