image001

De Ziua Internațională a Copilului activiștii Gărzii Tinere au organizat o acțiune de binefacere în vederea acordării de asistență familiilor cu mulți copii.
Astăzi, membrii organizației au vizitat familiile, dintre care una este cu 5 copii, iar alta cu 8 copii, cu vîrsta între 3 și 16 ani.
Situația familiilor cu mulți copii în țara noastră este foarte dureroasă – o familie din 10 persoane locuiește într-un apartament cu 2 camere, iar statul nu le oferă nici cel mai elementar ajutor, fără să menționăm de acordarea unui spațiu de locuit care să corespundă normelor sanitare.
Asemenea familii au nevoie de ajutorul oamenilor simpli și activiștii Gărzii Tinere pe măsura posibilităților oferă astfel de ajutor. Pe parcursul unei luni de zile tinerii colectau hăinuțe și jucării, atît de necesari acestor copii. De asemenea, cu sprijinul Fondului de binefacere „Soluţia”, aceste familii au primit colete cu alimente necesare.
Exprimăm recunoștința noastră sinceră lui Nichita Țurcan – inițiatorului acestei acțiuni de binefacere, lui Alexandr Dombrovschi – coordonatorul Dezvoltării Informaționale și Resurse Umane a Comitetului Social și Alexandra Tolocico, care a oferit transportul auto.
Cu toate că sărbătoarea de 1 iunie este pe cale să se încheie, Garda Tînără continuă acțiunea de binefacere și în timpul apropiat va vizita și alte familii cu mulți copii.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.

Please follow and like us:
Asistență acordată familiilor cu mulți copii din partea Gărzii Tinere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: