АКЦИИ и протестыOpinieRecente

Nichita Țurcan: Poporul alege conducerea pentru a trăi mai bine, dar nu pentru a-i îmbogăți

În timp ce guvernarea se ascunde sub lozinci europene, poporul continuă să trăiască mai rău și să plece masiv din țară. Declarația aparține membrului coordonator al ”Gărzii Tinere”, Nichita Țurcan, în cadrul protestului organizat în fața Guvernului.

«Liderii și deputații care au votat pentru învestirea Guvernului Filip, ajunge să ne prostiți cu ideia de integrare europeană!. Ajunge să ne povestiți cât de bine trăim. Moldova nu are nevoie de integrare europeană, dar de o viață mai prosperă la noi acasă», — afirmă Nichita Țurcan.

El a menționat că din 2009, țara se duce în râpă.

«Guvernul continuă să ia credite, iar banii vor fi întorși și de strănepoții noștri. Tinerii continuă să părăsească țara, în timp ce politicienii se îmbogățesc de pe spatele nostru. Noi alegem conducerea pentru ca să trăim mai bine, dar nu să se îmbogățească de pe spatele nostru. Poporul vrea să trăiască mai bine, dar nu să mănânce pâine cu apă!
Acest Guvern susține deschis unionismul. Dar acest lucru nu se va întâmpla. Moldova a fost, este și va fi!», — a rezumat tânărul socialist.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *