Consiliul republican a ”Gărzii Tinere” a început pregătirile pentru cel de-al IV-lea congres al organizației. Aripa tânără a a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova va prezinta un raport privind cei doi ani de activitate și va alege o nouă conducere a organizației.

Potrivit dectrectului organizației teritoriale ”Garda Tânără”, urmează să fie aleși în cadrul congresului mai mulți delegați. Este voba despre un delegat la trei membri de organizație.

Mai mult, în cadrul consiliului republican, au avut loc mai multe modificărui la nivelul administrației organizației. Victor Poleacov a declarat că, structur reprezintă un organism viu, care crește și se dezvoltă. Membrul consiliului de coordonare a ”Gărzi Tinere”, Nichita Țurcan a menționat că schimburile de cadre va facilita procesul de lucru a consiliului republican.

De asemenea, în toate organizațiile teritoriale a le ”Gărzii Tinere”, urmează a fi organizate conferințe selective în perioada 20 noiembrie – decembie. Membrul consiliului de coordonare a organizației, Iurii Vitneanschi a declarata că aceste conferințe vor selecta delgații pentru congresul ”Gărzii Tinere”.

”Garda Tânără” reprezintă cea mai mare organizație de tineret din țară cu peste două mii de membri.

22369112_1997086230302330_2056001123_o

Please follow and like us:
”Garda Tânără” se pregătește pentru congresul organizației

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: